EDİRNE / LALAPAŞA - Atatürk İlkokulu

Nis

Cumhuriyet güneşinin berrak yüzünü vatan ufkunda gösterdiği gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümüne ulaşmanın heyecanıyla bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı daha sevinç ve coşkuyla kutladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Kuruluşunun 104. Yıl Dönümü kutlamaları çerçevesinde, İlçe Kaymakamımız Sayın Okan AYAZ, Garnizon Komutanımız Sayın Uğur AYDOĞDU, Belediye Başkanımız Sayın Zafer Sezgin GELDİ makamlarını öğrencilerimize devrettiler.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü Kutlandı

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Programımız

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

1-7 Mart Deprem Haftası ve Deprem Tatbikatı

Ock

Sayın Kaymakamımız Okan AYAZ ve daire amirlerimizin katılımıyla öğrencilerimizin karne sevinçlerine ortak olduk. Tüm eğitim ailemize iyi tatiller diliyoruz

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı İlçemizde Büyük Bir Çoşkuyla Kutlandı.

Kas

Okulumuzda, ÇEDES projesi kapsamında yapılan çalışmalar. Değerler Eğitimi Kulübüne teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikleri

Kas

Haftaya Sayın Kaymakamımız Okan AYAZ ile birlikte Atatürk İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini ziyaret ederek başladık. Kaymakamımız Sayın Okan Ayaz öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Kendilerine öğretmen ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ekm

"Bir Kahvenizi İçeriz" dedik, velilerimizi ziyarete gittik. Sayın Kaymakamımız Okan AYAZ'ın katılımıyla "Bir Kahvenizi İçeriz" projesi kapsamında velilerimizi ziyarete devam ediyoruz.

Ekm

İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ozan DEMİRALP, ilçemizde görev yapan yönetici ve öğretmenlerimize "Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları Semineri" verdi. Kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İlçemizde düzenlenen törenle kutlandı. Törene; Sayın Kaymakamımız Ömer Bulut, değerli Protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Atatürk İlkokulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, ardından Sayın Kaymakamımız Ömer Bulut'un öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın bayramını kutlaması, öğrencilerimizin 23 Nisan ile ilgili şiirler okuması, çeşitli yarışmalar, yurtdışından gelen misafir öğrencilerimiz ve Lalapaşa Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterilerinin sunumuyla kutlandı.

27 Mart-02 Nisan Kütüphaneler Haftası çalışmaları